18 Nisan 2024

Bakan SELÇUK, Fatsa Bilim Sanat Merkezini ziyaret etti

  • PDF
Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK Fatsa Bilim Sanat Merkezini‘ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK ilimizdeki programına, Valimiz Seddar YAVUZ, Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet YAPICI,İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ İlçe Milli Eğitim müdürü Saygın ATİNKAYA sivil toplum kuruluşları ve okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Bakan Selçuk; protokol mensupları ile birlikte Fatsa Bilim Sanat Merkezine ziyaret ederek burada öğrencilerle yakından ilgilendi.
Burada kendisine Fatsa ilçe Milli Eğitim müdürü Saygın ATİNKAYA tarafından 2023 vizyonu yağlı boya tablosu hediye edildi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Ordu´da eğitimin kalitesi hususunda alınan mesafeleri görme fırsatı bulduklarını aktaran Selçuk, şunları kaydetti: Fatsa’da Matematik Müzesine gezdik ve Türkiye´de sayıları birkaç tane olan bu müzelerden bir tanesinin Ordu´da bulunuyor. Burada olması Türk eğitim sistemi açısından oldukça değerli. Bu arada Bilim Sanat Merkezimizi de gezdik Oradaki öğretmen ve öğrencilerimizin faaliyetlerini izleme imkânımız oldu. Bilim sanat merkezlerimizin eğitimin kalitesi konusundaki desteği tartışılamaz. Ordu´daki bütün öğretim kademelerinin, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki mevcut durumu     analiz etmek ve burada kalite konusunda daha fazla mesafe almak noktasında görüş alışverişimiz oldu, 
Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK, daha sonra Valilikte düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı´na katılmak üzere İlçemizden ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde