28 Mart 2024

İnanılmaz Benzerlik - Dolmuş Fiyatlarına 25 Kuruş Zam Geldi

  • PDF

resim

İlçemizde Sanayi ve Hastane dolmuşlarının ücret tarifesi değişti. Dolmuş fiyatlarına 25 kuruş sam geldi. Buna göre indi – bindi 1,50 TL’den 1.75 TL’ye çıkarken, öğrenci fiyatı ise 1 TL’den 1.25 TL’ye yükseldi.

Zammı fiyatlara direkt olarak yansıtmayıp bir hafta boyunca araçlara asılan uyarı yazılarıyla vatandaşı bilgilendiren Sanayi Dolmuş Kooperatifi Başkanı Mustafa Uyguç: “Vatandaşlara tepeden inme zam uygulamak yerine kararı aldıktan sonra araçlarımıza uyarı levhaları astık. Bir hafta boyunca zamsız fiyatlarla taşımaya devam ettik. Önce zamla ilgili vatandaşları bilgilendirdik. Böylece herhangi bir sorun yaşamadık” dedi.

Zammı vatandaşlar da normal karşıladı. Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına ardı ardına gelen zamlardan sonra dolmuş fiyatlarına zam gelmesinin kaçınılmaz olduğunu belirten vatandaşlar, dolmuşçulara hak verdiler.

İnanılmaz Benzerlik

Başkan Mustafa Uyguç, Apple firmasının vefat eden CEO’su ve İPhone cihazının mucidi Steve Jobs’a olan inanılmaz benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Şaşırtıcı benzerlikten şikâyeti olmadığını belirten Uyguç: “Bazen vatandaşların ilginç bir şekilde baktıklarını fark ediyorum. Ancak bu duruma alıştım. Herhangi bir rahatsızlık duymuyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde