28 Mart 2024

“SUÇLARIN ÖNLENMESİNDE İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

  • PDF

Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri PTT çalışanlarını dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi. 
Fatsa PTT binası toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa Toplum Destekli Büro Amiri Komiser Mehmet Bayram, polisler ve PTT çalışanları katıldı.
PTT çalışanlarını dolandırıcılık konusunda uyaran Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, “Suçların önlenmesinde işbirliği çok önemlidir. Kurumların işbirliği içerisinde çalışması neticesinde önlenebilir durumlar gerçekleştiriyoruz. Dolandırıcılık suçunu işleyen insanlar postane üzerinden kişileri yönlendirerek kendi hesaplarına para aktarma gibi bir pozisyonları oluyor. Bu pozisyonlarda da görevli arkadaşların ufak bir dikkati mağdur durumdaki kişileri tespiti yönünde çalışma durumumuz oluyor. Bu tespit neticesinde de dolandırıcılık konusunda engelleme sağlanıyor. Bunun gibi burada birkaç örnek yaşandı. Kurumsal işbirlikleri çok önemlidir. Şüphelendiğiniz bir durum söz konusu olduğu zaman direk 155‘i arayarak bizlere bilgi verebilirsiniz. Bizler de gerekli çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlayabiliriz. Şimdiden duyarlılığınız için tüm PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantı soru-cevap şeklinde son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde