28 Mart 2024

Final Dershanesi dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

  • PDF

fnl5-3-2014Final Dershanesi 22-23 Şubat tarihinde yaptığı seviye belirleme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Başarılı olan öğrenciler kitap ve çiçek ile ödüllendirilirken; Sınav organizasyonunda görev alan öğretmen ve personellere teşekkür eden dershane müdürü Mevlüt Işkın yaptığı açıklamada; “Değerli veliler, değerli basın mensupları ve sevgili öğrenciler, 22-23 Şubatta yaptığımız seviye belirleme sınavında derece yapan öğrencilere ödül vermek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Bizim vereceğimiz ödüller onların faydalanacağı kitap setlerinden ve bir demet çiçekten oluşuyor. Ancak onlar derece yaparak, ödüllerin daha büyüğünü bize verdiler. Bu başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum. Şundan emin olmalısınız ki, bu sınavlarda ilk sıralara yerleşen öğrenciler gelecek yıllarda da hep ilk sıralarda olacaklar. Üniversitede de en iyi okullara yerleşecekler, meslek hayatlarında da başarılı olacaklardır.

Değerli veliler, sevgili öğrenciler, dershaneler ile ilgili bir düzenleme yapılması gündemdedir. Dershaneler bu şekli ile bir yıl daha çalışmalarını sürdürecekler, sonrasında ortaya çıkacak duruma göre yeni bir rota belirleyeceklerdir.

Ancak, önümüzdeki süreçte bazı endişeler taşıyoruz. Bir kere sınav sistemi bu şekilde olmamalıdır diye düşünüyoruz. SBS sınavında yeni bir uygulama başlatıldı. Aksayan yönler düzeltilmelidir. ÖSS sınavı gözden geçirilmelidir. Dershaneler kapatıldığı zaman öğrenci sınava nasıl hazırlanacak, kim hazırlayacak, okullar bu konuda yeterli olacaklar mı? Tüm bu endişeleri giderecek tedbirlerin bir an önce alınması ve açıklanması gerekmektedir.

Fatsa Final Dergisi dershanesi olarak kurulduğumuz 2007 yılından bu yana çok güzel hizmetler verdik iyi sonuçlar da aldık. Çok iyi bir öğretmen kadromuz var, çok iyi bir çalışma sistemimiz var. Derslerin dışında her gün üç ayrı etüt salonunda her branştan öğretmenlerle (1-1) etüt çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzdeki yılda çalışmalarımızı aynı tempoda sürdüreceğiz.

Geçen hafta yaptığımız sınavda dereceye giren öğrencileri tekrar tebrik ediyorum. Sınav organizasyonunda görev alan öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca basın mensubu arkadaşlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde