29 Mart 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı Anadolu İmam Haatip Lisesi’nde Açılacak Derslikleri İnceledi

  • PDF

drs4-12-2013İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, sürdürdüğü okul gezileri kapsamında Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yeni yapılan 16 derslikleri inceledi. En kısa sürede açılacak olan dersliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Avcı, dersliklerin  Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırıldığını, kırk dokuz yıllığına Milli Eğitim Bakanlığına bağış yapıldığını söyledi. Yapılan bu bağışla ilgili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne de teşekkür etti.

Avcı, derslikler bağış yapıldıktan sonra buraya harcanmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz tarafından da ellibin lira gönderilerek kalan diğer giderlerin tümünün Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin özverili çalışmaları ile yapıldığını açıkladı. Avcı, bu okulumuz da iki eğitim olduğunu, şu an da bu dersliklerin yapılması ile ortaokul kısmının tamamı ile lise kısmından da beş sınıfının buraya alınacağını belirterek eğitimde büyük bir rahatlama olacağını belirtti.

Daha sonra öğle arası okul yemekhanesine geçen Avcı, çocuklarla bir süre sohbet ederek yemekhane ve yapılan yemeklerden memnun olup olmadıklarını sordu. Çocukların memnuniyetini belirtmesi ile çocuklarla birlikte öğle yemeği yedikten sonra okul idaresi ile bir değerlendirme toplantısı yapan Avcı, yeni yapılacak olan ek binanın ihalesinin yapıldığı müjdesini de vererek hepimize hayırlı olsun diyerek okuldan ayrıldı..dersl4-12-2013

                                                                                                                            

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde