28 Mart 2024

Tedaviye Giderken Kaza Yaptılar: 1 Yaralı

  • PDF

1Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü ve eşinin Samsun’a ışın tedavisine giderken kaza yaptıkları öğrenildi.
Kaza, saat 12.00 sıralarında Liman Kavşağı mevkisi Fatsa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Fatsa istikametinden Samsun istikametine gitmekte olan İsmet Şen yönetimindeki 52 DN 415 plakalı otomobil, yine aynı istikamette seyreden Ahmet Suat Efe’nin kullandığı 18 AB 290 plakalı kamyonla çarpıştıktan sonra karşı yöne geçerek takla attı. Karşı yönden araç gelmemesi faciayı önledi. Kazada otomobil içerisinde bulunan Fatma Şen, hafif yaralandı. Yaralı, Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaza yapan İsmet Şen, eşi Fatma Şen ile birlikte Samsun’a ışın tedavisine gittiklerini ve emniyet kemeri sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattıklarını söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü ve eşinin Samsun’a ışın tedavisine giderken kaza yaptıkları öğrenildi.
Kaza, saat 12.00 sıralarında Liman Kavşağı mevkisi Fatsa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Fatsa istikametinden Samsun istikametine gitmekte olan İsmet Şen yönetimindeki 52 DN 415 plakalı otomobil, yine aynı istikamette seyreden Ahmet Suat Efe’nin kullandığı 18 AB 290 plakalı kamyonla çarpıştıktan sonra karşı yöne geçerek takla attı. Karşı yönden araç gelmemesi faciayı önledi. Kazada otomobil içerisinde bulunan Fatma Şen, hafif yaralandı. Yaralı, Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaza yapan İsmet Şen, eşi Fatma Şen ile birlikte Samsun’a ışın tedavisine gittiklerini ve emniyet kemeri sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattıklarını söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde