28 Mart 2024

Zabıtadan Sahipsiz At Operasyonu

  • PDF

 basibosatlar

Fatsa Belediyesi Zabıta görevlileri, trafiği tehlikeye sokan, kentte çirkin görünüme neden olan sahipsiz atları topladı.

Fatsa Belediyesi Zabıta görevlileri, trafiği tehlikeye sokan, kentte çirkin görünüme neden olan sahipsiz atları topladı. Etkisiz hale getirilen atlar, şehir merkezinden uzaklaştırıldı..

Fatsa şehir merkezinde ve karayolunda ve ,yol kenarında bırakılan atların yaralamalı ve ölümlü kazalara neden olduğunu göz önüne alan Fatsa Belediyesi Zabıta ekipleri, Temizlik Müdürlüğü'nde görevlileri ile birlikte çalışma başlattı. Belirlenen atlar etkisiz hale getirildikten sonra da kement ve ip yardımı ile kamyonlara yüklenerek şehir dışarısına çıkarıldı.

Zabıta Müdürü Cemal Beşik yaptığı açıklamada; Fatsa Sahilinde ve Karayolunda büyük tehlike arz eden başı boş atlar trafiği aşırı tehdit ediyordu.

Bizlerde ekibimizi koordine ederek, çalışma yaptık 10 adet atı yakaladık ve gerekli önlemleri aldık. At sahipleri atlarına sahip çıkmaz ise,bundan sonra kendilerine cezai işlemler anında uygulanacaktır.Atlar trafik canavarı olarak sahilimizde büyük tehlike arz etmektedir.

Bundan sonra bu konuda daha ciddi ve kararlı olacaz.Lütfen herkes özellikle At sahibi vatandaşlar daha titiz olsunlar dedi.

basibosatlarr

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde