28 Mart 2024

Cezaevinden İzinli Gelen Kocasını Öldürdü

  • PDF

kadin21-8-2013adam21-8-2013Fatsa Devlet Hastanesinde yemek işçisi olarak çalışan kadın, tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü.
Olay, dün gece yarısı meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aralarında uzun süredir sorunlar olduğu öğrenilen Aydın Az (36) ile T. Az'ın (32) görüşmesi kanlı bitti.
Ünye Yarı Açık Cezaevi'nde iken izne ayrılan, bu hafta cezaevine geri dönmesi beklenen Aydın Az, eşiyle son bir kez daha konuşmak istedi. Ancak konuşma isteği tartışmaya dönüştü. Çatıda başlayan ve alt kata kadar devam eden arbede sırasında eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayan T. Az, bir süre cesedin başında bekledikten sonra Fatsa Devlet Hastanesi'ne giderek eşini öldürdüğünü ve olay yerine polisin gelmesini istediği öğrenildi. Olay yerine gelen polisler vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri olarak hayatını kaybetmiş Aydın Az'ın cesediyle karşılaştılar.
Aydın Az ile T. Az'ın aralarında uzun süredir devam eden geçimsizlik bulunduğu ve Aydın Az'ın eşini rahatsız ettiği için "evden uzaklaştırma" cezası aldığı belirtildi.
Çiftin 3 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.cinayet21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde